Prefabrik Ev

Wiki Article

Teknolojik hızlı üretim ve ustalıkları ortadan kaldıran yenilikçi sistemiyle dubleks prefabrik evlerle villa konforunu yaşamak çok keyifli.

Modern-day tesislerde teknoloji kullanımıyla üretilen prefabrik evler avantajlı özelliklere sahiptir:

Kullanıcının yapması gerekenler ise kendileri için en uygun prefabrik evler arasından kişisel zevklerine uygun olanı seçmektir. Prefabrik ev yorumları ve değerlendirmelerinde de öne çıkan prefabrik ev kullanım avantajları ise şu şekilde sıralanabilir:

Karmod prefabrik binaların dış duvarları 10 cm kalınlığında straforlu panel sisteme sahip olup klasik betonarme binadan çok daha fazla ısı ve ses izolasyonu sahiptir.

fifty tavan yüksekliği ve kendinden ahşap desenli bir yapı yapmaktayız. Tabi ki tüm kullanılan malzemelerde diğer firmalardan çAlright ayrıdır.

Prefabrik yapılar bulunduğu doğal ve iklim koşullarına göre yapı statiğine uygun olarak üretilmektedir. Prefabrik yapının statiğini bozmayacak şekilde tadilat işlemleri yapılabilir. Olası tadilatlarınız için mutlaka Karmod satış sonrası destek biriminden bilgi alınız.

Tiny houselar tekerlekli römorklu ruhsatlı ve plakalı olduğunda imar izni olmadan arsada ikamet edip elektrik ihtiyacını güneş paneli ile su ihtiyacını depo ile çözebilen yapılardır. Bunlarında fiyatları 139.900 tl den başlamaktadır.

900 TL’den başlamaktadır yani prefabrik ev kaç para dersek ortalama bu prefabrik ev modelleri rakamı düşünebilirsiniz diğer prefabrik ev evlerimizi de kampanyalı prefabrik ev fiyatları sayfamızdan görebilirsiniz.

Kolay kurulumu sayesinde kolaylıkla değiştirilebilir bir yapıya sahip olan tek katlı prefabrik evler, ihtiyaç halinde büyütülebilme imkanı sunarken evin iç strategyını değiştirme avantajı da sağlıyor.

Çok iyi ısı ve ses yalıtım özelliklerine prefabrik ev modelleri sahip olan prefabrik evler soğuk hava şartlarına karşı koruma sağlarken deprem gibi doğal afetlere karşı dayanıklı olmasıyla da güvenli bir kullanım oluşturuyor.

Hayır, nakliyat fiyatlarımıza dahil değildir. Bunun sebebi, prefabrik ev yaptırmak isteyen her müşterimizin bu yapıları farklı bir adrese yaptırmak istemesidir.

Kars’ta çok soğBritish isles iklim bölgesinde de prefabrik ev yapılabilirken, Akdeniz’in sıcak bölgelerinde de prefabrik ev yapılabilmekte ve sorunsuz kullanılabilmektedir.

Dilerseniz, tek katlı veya iki katlı prefabrik evler yaptırarak daha fazla kullanım alanına sahip olabilirsiniz. Bu evler, çAlright sayıda odaya sahip prefabrik ev modelleri olduğu gibi şık ve konforlu bir yaşam alanı prefabrik ev da sunar.

Prefabrik konutlar 4 mevsim kullanıma olanak sağlayacak bir yalıtım sistemi ile donatılmıştır. Her iklim şartlarına uygun bina üretilebilmektedir. Yapıların kurulacağı yerin iklim özellikleri dikkate alınarak üretim yapılmaktadır.

Report this wiki page